Ce este videochatul? - Performanta in videochat

Ce este videochatul si cum sa faci performanta in domeniu?

Videochatul este modul cel mai simplu de a putea comunica prin intermediul unei camere web si al unui microfon, in timp real, cu persoane din orice colt al lumii.

videochat-definitie

Videochatul este un job la fel ca oricare altul, unde implicarea si comunicarea stau la baza cresterii veniturilor. Pentru a putea atinge sumele despre care toata lumea vorbeste ca se castiga in domeniul videochatului iti trebuie determinare, vointa de a invata si placerea de a pune in practica lucrurile invatate. Nu iti face probleme daca nu ai experienta in domeniu, Tiffany Studio dispune de o echipa de traineri care te vor invata tot ce ai nevoie si iti vor oferi suport 24/7.

Conversatiile, in general, pot atinge orice subiect, de la filme, hobbyuri, muzica, traditii, pana la discutii cu tenta erotica. Absolut toate conversatiile dintre membrul platitor si model sunt confidentiale si depind in parte de caracterul fiecaruia.

Modelul Tiffany Studio are dreptul sa-si selecteze membrii in functie de preferinte, fara a fi nevoit sau obligat sa faca sau sa discute lucruri care nu ii fac placere.

ACTIVITATE 100% LEGALA

EXPERIENTA IN DOMENIU

LOCATIE CENTRALA

TRAINING PERMANENT

Intrebari frecvente

In primul rand avem conditii de lucru la cel mai inalt nivel, fiecare camera beneficiaza de baie proprie si astfel de o intimitate sporita, avem personal pentru curatenie, totul este nou si curat, fiecare model are dulapul propriu prevazut cu incuietoare, astfel incat sa isi poata tine lucrurile in siguranta.

Noi avem grija sa fim disponibili pentru nevoile fiecarui model in parte, nu avem comportament preferential fata de anumite modele in functie de grade de rudenie sau cunostinte. Pentru orice informatie, nemultumire, nevoie sau incertitudine echipa Tiffany Studio va sta la dispozitie.

Te poti programa la interviu apeland unul dintre numerele noastre de telefon 0756.302.730 sau  0764.093.085, scriindu-ne pe adresa de email office@tiffany-studio.ro sau accesand facebook-ul nostru. Tiffany.videochat

Interviul se va tine cu o persoana specializata in resurse umane. Acolo ti se va explica tot ce este nevoie sa stii inainte de a semna contractul de munca. In principiu ne vom cunoaste mai bine si poate vom colabora spre succes impreuna.

Sigur ca nu! Avem traineri cu experienta care iti vor fi alaturi la orice pas pana inveti sa te descurci singur/a.

In primul rand de cartea de identitate. Astfel, vei face dovada varstei de peste 18 ani. Unele siteuri pot cere si permisul de conducere, unde este cazul.

Sigur ca da, altfel nu am putea desfasura aceasta activitate. Videochatul este legal in Romania conform legii 196/2003, modificata si completata prin legea 406/2004.

Nu, deoarece acest lucru este ilegal. Putem tine legatura, iar cand vei implini varsta legala pentru desfasurarea acestei activitati te vom putea angaja cu mare drag.

Nu! Studioul nostru nu angajeaza cupluri sub nici o forma deoarece “orice act sexual care genereaza profit se numeste prostitutie”, iar aceasta este ilegala in Romania. Asadar, daca doresti iti poti lua prietenul/prietena sa lucrati in acelasi studio, dar nu impreuna, ci fiecare in camere separate lucrand individual. Astfel va puteti bucura de mai multi bani impreuna.

Sigur ca da. Avem traineri bine instruiti care te vor ajuta sa inveti usor cum sa te descurci in mediul online.

Bineinteles ca se poate, avem deja multe modele care au in curs o facultate. Programul este flexibil si se poate discuta si stabili de comun acord.

Poti sta linistit/a, adminii nostri au cunostiintele necesare pentru a bloca accesul membrilor din Romania sau alte tari pe care le doresti blocate.

Plata se face bilunar, in lei, la cursul datei respective.

Din pacate nu putem oferi cazare, dar te putem ajuta sa te stabilesti undeva cu chirie oferindu-ti un mic avans.

Cu siguranta nu este necesar sa ai dimensiuni de model, dar ca in orice meserie aspectul ingrijit, zambetul si personalitatea conteaza foarte mult. Cel mai important este sa iti doresti sa obtii rezultate bune, iar noi te vom ajuta sa faci acest lucru.

Dupa cum am mentionat si in prezentare, din videochat se pot castiga sume inimaginabile, totul tine insa de vointa, perseverenta si implicarea fiecarei persoane in parte.

La noi nu o sa existe niciodata aceasta problema! Banii modelelor sunt prioritari intotdeauna. Banii se primesc exact la datele stabilite la interviu, iar in cazuri speciale se poate completa o cerere pentru a primi banii in avans.

Sigur, baietii pot avea acelasi succes ca si fetele, ba in unele cazuri chiar le pot depasi. Poti aplica cu incredere, noi te asteptam sa faci parte din echipa noastra.

In principiu la noi nu exista aceasta problema. Te asteptam sa ne trimiti un set de cateva poze impreuna cu aplicatia la job pe adresa de email: office@tiffany-studio.ro

Poti aplica pentru job la adresa de email: office@tiffany-studio.ro , cu mentiunea ca nu cunosti foarte bine limba engleza, iar la interviu vom determina ce anume iti lipseste din vocabular si vom incerca impreuna cu echipa noastra sa iei parte la niste cursuri de limba engleza.

TIFFANY STUDIO

Studio videochat Bucuresti

Telefon

0756.302.730

Telefon

0764.093.085

Email

office@tiffany-studio.ro

TOP
error: Content is protected !!