Te ajutam sa-ti atingi potentialul maxim

Confidentialitate si Legalitate

La Tiffany Studio beneficiezi de confidentialitate 100%, echipa noastra iti vor indeplini absolut toate procedurile pentru a bloca accesul membrilor din Romania sau orice alta tara pe care o doresti blocata. Tiffany Studio respectă prevederile legii 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004, care reglementeaza activitatea de videochat din Romania.

Tiffany Studio face angajari numai pe baza de contract individual de munca conform cerintelor Inspectoratului Teritorial de Munca, astfel tu vei lucra cu norme legale, iar noi iti vom plati, conform contractului, asigurarile de sanatate si impozitele catre stat pentru ca tu sa poti lucra relaxat/a si sa nu-ti faci griji in aceasta privinta.

In cartea de munca nu vei aparea ca model de videochat, intrucat aceasta meserie nu se regaseste momentan in codul CAEN, ci vei fi angajat ca operator calculator, deci ai toate motivele sa fii linistit/a in privinta legalitatii. In tara noastra nu exista nici o lege importiva acestei activitati, bineinteles in cazul in care persoana ce va face videochat are peste 18 ani.

Bonusuri si Castiguri

BONUSURI TIFFANY

In afara de plata uzuala modelele noastre beneficiaza de urmatorul bonus

  • Bonus de recomandare $1000 – atunci cand recomanzi un model nou

CASTIGURI TIFFANY

Studioul nostru iti ofera comisioane avanatajoase si un mediu de lucru placut

  • La Tiffany Studio vei beneficia de un procent ce porneste de la 50% si poate ajunge pana la 75%.
  • Plata salariului se face la zi sau bilunar, dupa incheierea perioadei.
  • O perioada de lucru este impartita astfel 1-15 ale lunii si 16-30, respectiv 31 ale aceleasi luni

Prezentarea sectiunilor de videochat

Tiffany Studio angajeaza modele de videochat atat pentru sectiunea adult, cat si pentru sectiunile non-adult si fetish, in functie de preferinta modelului si de deschiderea sa fata de o anumita categorie.

Iti place sa domini sau sa fii dominata? Ai talet actoricesc? Iti plac jocurile in care sunt implicate roluri? Iti place sa porti diferite costumatii tematice? Asta inseamna ca esti perfecta pentru categoria de fetish unde pana si cele mai ascunse vise pot deveni realitatea pe care ti-o doresti.

Te simti inhibata? Esti timida? Nu este nicio problemă, videochatul este o meserie potrivita pentru orice caracter, pentru tine avem sectiunea de non-adult unde iti poti testa si imbunatati abilitatile de comunicare si in acelasi timp vei putea sa cunosti persoane noi cu care sa impartasesti hobbyuri si idei similare.

Esti dezinvolt/a? Senzual/a. Jucaus/a? Iti plac jocurile erotice? Atunci sectiunea de adult este exact ceea ce cauti. Aici poti sa descoperi o multime de persoane cu aceleasi preferinte si calitati ca ale tale, care vor adora sa vi le puteti impartasi intr-o sesiune de chat privata.

TOP
error: Content is protected !!