Modelele noastre ajung intotdeuna acolo unde isi doresc

TIFFANY STUDIO

Suntem o echipa tanara, dinamica, compacta cu spirit de coordonare si cu mult entuziasm.

logo-nou-b

Lucram in domeniul videochatului de cel putin 8 ani si i-am cunoscut toate secretele pentru a putea face o performanta reala.

Din videochat ies bani frumosi atata timp cat ii acorzi atentie, daca esti delasator cu siguranta ca se va vedea acest lucru in veniturile obtinute.

Fii alaturi de noi

Telefon

0756.302.730

Telefon

0764.093.085

Email

office@tiffany-studio.ro

Studio

Despre noi

Noi suntem aici pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti toate visurile. Cine nu viseaza sa-si cumpere o masina sau o casa? Dar cu totii suntem constienti ca in zilele noastre este foarte dificil acest lucru. Joburile sunt mult prea prost platite pentru a ne permite aceste luxuri. Nu si videochatul!

Aici poti castiga un salariu mai mult decat decent cu un program normal ca la orice alt job. Singura diferenta este ca aici lucrezi pentru tine si ca de tine depinde cat de mult vrei sa castigi.

Bonusuri si castiguri

De ce sa alegi TIFFANY STUDIO?

  • Pentru ca noi iti oferim o gama larga de bonusuri, o atentie speciala la nevoile tale, o comunicare permanenta si suport tehnic 24/7.
  • Echipa noastra este formata doar din persoane cu experienta in domeniul videochatului.
  • Trainerii Tiffany Studio te vor invata tot ce este necesar pentru a putea face performanta si pentru a-ti spori veniturile considerabil.
  • In plus organizam frecvent cursuri de limba engleza pentru a-ti veni in ajutor si pentru a te perfectiona.
  • Locatia noastra este pozitionata central astfel incat sa poti ajunge rapid cu orice mijloc de transport.
  • Camerele de lucru sunt echipate cu tehnologii de ultima generatie ce-ti vor folosi pentru a avea cea mai buna calitate video si audio, iar mobila si accesoriile sunt alese cu grija pentru a se potrivi celor mai fine gusturi.
  • Vei avea parte de sedinte foto si make-up profesionale, spatiu de relaxare si de tot confortul de care ai nevoie pentru a lucra eficient si cu placere.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a lucra la Tiffany Studio?

Tiffany Studio angajeaza persoane in varsta de peste 18 ani, dezinvolte, active, placute, dar mai ales comunicative si vesele. Nu trebuie sa arati ca un model de pe catwalk, dar aspectul fizic ingrijit este absolut necesar intrucat conteaza foarte mult pentru impresia pe care i-o vei lasa membrului platitor.

Intrucat conversatiile se vor purta in cea mai mare parte in limba engleza, este necesara cel putin o cunoastere minima a acesteia, dar si orice alta limba straina va constitui un plus pentru voi in acest domeniu.

TOP
error: Content is protected !!